We dansen op woensdag en vrijdag in:

Speeltuin Vreewijk de Vaan
Pinksterweide 31
3075 PL Rotterdam

Woensdag

Voor iedereen! Zowel beginners als gevorderden. We draaien alle soorten muziek,

19.00-22.00

Entree: €3,50


Vrijdag
Ronde 1, (ver)gevorderden, non-country: 19.00-20.00
Entree: €1,50

Ronde 2, (ver)gevorderden (Mix van non-country/country/funky/newline/etc.) : 20.00-22.00  
Entree: €3,00Over entreeprijzen wordt niet onderhandeld.

 

Workshops voor linedancers

Eens in de zoveel tijd geven we workshops. Dansers vragen bij ons bepaalde dansen aan om dan uit te lessen. Het gaat dan bijvoorbeeld om dansen die al in de lessen zijn gedaan, maar die ze zelf nog niet kennen. Het kunnen ook dansen zijn van bijvoorbeeld een andere lesavond, waarop zij zelf niet kunnen dansen. En anderen kiezen gewoon een dans die ze leuk vinden.

Na enkele workshops hebben we besloten om per workshop 2 'makkelijke' en 2 'moeilijke' dansen te doen. Natuurlijk maakt het ook uit wat er door de dansers is aangevraagd.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt bepaald of een workshop doorgaat of niet, en wat de entreeprijs is. De te leren dansen, entreeprijzen, data en tijden van de workshops worden ruim van tevoren bekend gemaakt.


Workshops (en/of demo's) voor niet linedancers

Soms komt het wel eens voor dat iemand een vrijgezellenfeest heeft, waarbij ze willen dansen op country ofwel moderne muziek. Of een vereniging, sportclub, verzorgingstehuis, etc. hebben als thema country en western. Dan is het erg leuk dat hier ook countrydansen gedaan wordt. Afhankelijk van wat gevraagd wordt, kunnen wij demo's en/of workshops geven, op zowel country als moderne muziek. Dit wordt meestal op de locatie gedaan, en niet in de speeltuin. In de speeltuin zou ook kunnen, maar daarvoor is het handiger contact op te nemen met Speeltuin Vreewijk de Vaan over het huren van de zaal.


Privéles

Geen zin in een volle zaal en liever wat meer aandacht voor jezelf om een dans te leren? Dat is ook mogelijk. Stuur een mail naar larskuif@hotmail.com voor meer informatie.