Op deze pagina staan de foto's en filmpjes die gemaakt zijn op vrije dansavonden, bij demo's en workshop, tijdens vakantiedansen en andere gelegenheden waar Los Abrazos deel van uitmaakte of die we (mee)organiseerden.

 

Carnaval, 10 februari 2018

Alaaf! Ja, ja! We hebben er weer een feestje van gemaakt! Wederom hadden we weer prachtig verklede dansers die de boel weer lekker op stelten zetten. Heerlijk! Ook nu weer heerlijk genoten van alle gezelligheid!
Af en toe hadden we zelfs special effects met brandalarmen en zo. Volgende keer stemmen we deze precies af op het ritme van de muziek, zodat we ook hier op kunnen dansen! Hahaha...grapje!!Iedereen bedankt voor alle gezelligheid! Ook Anneke, Elke,Gerrie en Mam voor het helpen opbouwen en afruimen en voor het doen van de kassa.
Jurgen, Sabrina en Coby wederom bedankt voor het verzorgen van de catering. Raymon (en anderen van wie ik de naam niet weet) bedankt voor het runnen van de keuken!

 

Los Abrazos met Trend, Jaimy Taylor en andere artiesten, Hoogvliet, 19 november 2017

Trend trad weer op in Hoogvliet, de Flamingo. Erg leuk! Ze traden op naast Steff Lippelt en Jaimy Taylor En Arno Mijnten. Wij waren gevraagd om in de pauze van de zangers en zangeres plaatjes te draaien en een workshop te geven. Erg leuk!!!! 

Het was een gezellige middag, met veel zang en dans! John Smulders, John Visser, Jaimy Engelman, Arno Mijnten, Steff, Claudia vd Linden, Mimi Luurs en uiteraard ook alle aanhang van Los Abrazos, Time2Linedance en de Happyness Dancers die als support kwamen: hartstikke bedankt!! Superleuk!

 

3-Jarig Jubileumfeest, 11 november 2017 

Wat een Knetterend feest hebben we gehad! We hebben niet 1, niet 2 maar wel drie keer de polonaise gelopen! Iedereen danste en zong! Iedereen gierde van het lachen! Hoe mooi wil je een feest hebben? Superblij met alle dansers!

Bij deze wil ik graag bedanken:

Lion voor de fijne samenwerking.

Raymon en Nel voor het helpen in de keuken op de feestavonden.

Coby, Jurgen en Sabrina, voor het verzorgen van de catering op de feestavonden, maar ook voor het helpen in de keuken op de lesavonden.

Mam voor het bijhouden van de kassa.

Maar ook alle dansers van Los Abrazos, die het toch maar mooi uithouden bij deze leraar ;P Jullie zijn allemaal toppers!!

 

Halloweenparty, vrijdag 27 oktober 2017

Ook dit jaar vierden we Halloween! Gerrie had de zaal weer mooi versierd, waardoor de binnenkomst al fantastisch was. Iedereen was lekker eng verkleed waardoor de sfeer er weer goed in zat. Wat een engerds!

 

Workshop 14 oktober 2017

Op zaterdag 14 oktober hadden we weer een workshop. Het was rustiger dan de vorige twee keren, maar dat mocht de pret niet drukken. Naast de dansen Nightshift, The Queen, Picnic Polka en Swing Sweet Pussycat, hebben we ook veel gelachen!

 

Zomerafsluiting, 28 juni 2017

We hielden dit jaar een gezamenlijke afsluiting, omdat de vrijdaggroep twee weken eerder vakantie had. Hierdoor hadden ze op het einde toch nog een dansavondje zo op de valreep. Het was uiteraard weer erg magisch! Wat hebben we toch een prachtige groep, lieve, gezellige mensen!!!

 

Workshop 10 juni 2017

Deze avond hebben we een gezellige, drukke, en leerzame workshop gehad. Hier deden we de dansen:

The Rose
Chill Factor
Heaven On Earth
My Little Weekend Girl

Alle dansen waren uiteraard weer op verzoek.

 

Cd-Avond 8 april 2017

 

Internationale Vrouwendag in Speeltuin Vreewijk de Vaan, 4 maart 2017

 

Tweejarig Jubileumsfeest, 12 november 2016


Het was weer grandioos! Dit Feest met een hoofdletter F! Hoewel het minder groot werd gevierd dan vorig jaar, was het niet minder gezellig! Kijk eens naar de lachende gezichten op de foto's. Dat zegt toch genoeg! Op naar de 3 jaar!

Dank aan Jurgen, Coby en Sabrina voor de catering weer. Zonder jullie hadden we dit waarschijnlijk niet! Toppers!

Dank aan mama voor weer een jaar Los Abrazos en alle steun en toeverlaat die we hierbij krijgen.

Dank aan Lion, Nel, Jurgen, Coby en alle andere vrijwilligers die ons helpen bij de lesavonden en de feestavonden. Super!!

Ook bedankt weer voor de vele foto's en filmpjes die gemaakt zijn. Altijd leuk om te bewaren voor later en het nog eens terug te kijken! 

De foto's hieronder zijn alleen te zien als je ingelogd bent bij facebook. Dank aan Jurgen voor deze mooie foto's.

 

Halloweenfeest, vrijdag 28 oktober 2016

Wat was het een super gezellig en geslaagd Halloween!!! De zaal was supermooi aangekleed en alle dansers idem dito!! Iedereen zag en op zijn griezeligst uit wat de sfeer er nog mooier op maakte!

Graag wil ik bedanken: Gerrie en Desire voor de sfeeropbouw. Jurgen, Coby, Sabrina en Corinthe voor de catering. Mam voor de kassa en alle support op de lesavonden. Speeltuin Vreewijk de Vaan voor de locatie en natuurlijk alle gasten, omdat jullie zo mooi verkleed waren en het gezellig maakten!

Bedankt voor degenen die van die mooie, leuke, gezellige, griezelige foto's en/of filmpjes hebben gemaakt en alvast hebben geüpload: Erica, Desire, Emma, Ira, Jurgen en Ciska. Excuus als ik iemand vergeten ben. Het waren er zoveel (superrrr!!) Ik heb geprobeerd alles te delen 

Bovendien voor de Los Abrazos dansers: Superbedankt voor het cadeau en dat ik eens lekker mocht rammen met een stok.

De onderste foto verwijst door naar de foto's die door Jurgen gemaakt zijn. Nogmaals dank hiervoor! 

 

BBQ Fiesta, 29 juli 2016

Een jaar geleden hadden verschillende dansers al het idee om een bbq te organiseren en hierbij ook aan dansen te doen. Nu werd dit idee werkelijkheid en het was zeer gezellig. De middag begon rustig maar al snel druppelden de dansers naar binnen. We hebben lekker kunnen eten en dansen!! Het leek een beetje alsof we lekker op de camping zaten. Een mooie vakantiesfeer!

 

Cd-Avond, 2 april 2016

Wat was het weer een gezellige avond. Heel veel gelachen en gedanst! Van verre kwamen hele groepen mensen om te dansen en lol te maken! Een feest! Het was superleuk dat jullie kwamen (van ver én dichtbij)!

Graag wil ik bedanken voor de catering: Jurgen, Coby, Sabrina en natuurlijk mijn moeder. 

Ook Gerrie bedankt, voor de geweldige sfeeropbouw.

Iedereen die filmpjes heeft gemaakt, of foto's: ook bedankt! Heel leuk!

En Lion, Nel, en alle andere vrijwilligers bedankt voor het mogelijk maken van deze avond!

 

Deze filmpjes zijn gemaakt door NoSon. Heel erg leuk om te zien. Bedankt NoSon!

 

Internationale Vrouwendag in Speeltuin Vreewijk de Vaan, 5 maart 2016

 

Eenjarig jubileumsfeest Los Abrazos Linedance, 7 november 2015

Op 12 november is het alweer een jaar geleden dat Los Abrazos voor het eerst een lesavond had! Om dit te vieren organiseerden we een gezellige feestavond om het éénjarig bestaan te vieren. En gevierd hebben we zeker!!!
Wat een feestelijke avond was het, zeg! Iedereen was vrolijk, iedereen lachte, gierde en brulde! Bijna zes uur lang werd er gedanst!
Bijna? Ja, want tussendoor was er ook nog ruimte voor bijvoorbeeld een lekkere Tom Poes met het logo van de club erop. Mmmm, heerlijk, die kleurstoffen!!
Verder hebben we ook nog even de tijd genomen om de vrijwilligers van de speeltuin te bedanken en natuurlijk ook de drie musketiers die nu eens een koekje van eigen deeg kregen en voordat ze mij konden verrassen, zelf verrast werden! Hihih, got ya!! Uiteraard pakten ze mij weer, met behulp van alle dansers van Los Abrazos en m’n familie, net zo hard weer terug en boden ze me een weekendje weg aan!! Oh, en natuurlijk ook elleboog- en kniebeschermers, haha!
Daarna werd mijn moeder ook nog bedankt, omdat Los Abrazos zonder haar veel minder leuk zou zijn! En moeilijker!
Ik wil graag alle aanwezigen bedanken voor jullie reusachtige gezelligheid en de presentjes! Dank aan de vrijwilligers voor hun inzet en dank aan de drie Musketiers voor de Catering!! Dank aan Jurgen voor het maken van veel van deze foto's! 
En natuurlijk ook alle dansers die het afgelopen jaar zo leuk, mooi en dierbaar hebben gemaakt. Met zulke enthousiaste dansers blijven we nog jaren door gaan!!

 

Vakantiedansen, 28 augustus 2015

 

Cd-Avond, 22 augustus 2015

 

Vakantiedansen, 14 augustus 2015

Vandaag was de eerste keer in de geschiedenis van de groep, dat we vakantiedansen hadden. Vergelijkbaar met een cd-avond, werd vanavond gedanst op verzoekjes. Aangename verrassing: we konden een uur langer door gaan!!

Het was gezellig druk en hebben lekker kunnen dansen. Dank voor jullie aanvragen. We hebben een enkele dans niet kunnen draaien in verband met de tijd, maar dat waren er maar een paar. De meeste verzoekjes hebben we wél kunnen draaien :)

 

Eerste Cd-Avond (ooit) van Los Abrazos, 20 juni 2015

OMG!! Wat is er gisteravond allemaal gebeurd? Een supervette eerste CD avond met Los Abrazos gehad. Wat een feest! De adrenaline giert nu nog door m'n lijf!

Ik wil iedereen van Los Abrazos bedanken voor de prachtige cadeaus; dat mooie spandoek, dat meteen onze groepsvlag is geworden, omdat ie gewoon vet veel mooier is dan die ik al had. Bedankt voor de cadeaubon; hier zal ik inderdaad een headset van gaan kopen. Kan ik weer lekker met mijn armen zwaaien. Heb toevallig gisteravond geleerd dat je, door je handen te gebruiken, je een betere bodyroll kunt maken. Dus die headset komt er!! En bedankt voor de Fristi!! Heerlijk. Als ik nu nog geen overdosis krijg, dan weet ik het ook niet meer XD....

Alle aanwezigen, hartelijk dank voor jullie fantastische gezelligheid, want laten we eerlijk zijn: als jullie er niet waren en niet enthousiast de leuke, mooie, vele dansen hadden aangevraagd, was het maar aan saaie boel...

Maar last but not least.. Zonder de drie musketiers (van de geweldige Catering; leuk dat zij er van de aanwezigen ook complimentjes op krijgen), de vrijwilligers van de Speeltuin (opbouw en bar), Lion (opbouw en bar), Gerrie van de sfeeropbouw, Arie en Jurgen(foto's en filmpjes), Claudia en natuurlijk mijn moeder (beiden opbouw en kassa), had dit nooit voor elkaar gekomen, dus duizend maal dank aan jullie. Jullie zijn geweldig!!

 

Trend en Los Abrazos Linedance in de Flamingo (Hoogvliet), 29 maart 2015

Trend zou gaan spelen in de Flamingo en Los Abrazos mocht de pauze muziek vezorgen. Voor de club een hoogtepunt, want het was de eerste keer dat het mee deed in de organisatie van een 'festival'

 

Internationale Vrouwendag in Speeltuin Vreewijk de Vaan, 7 maart 2015

Hier gaven we onze eerste workshop en demo!