Op deze pagina staan de foto's en filmpjes die gemaakt zijn op vrije dansavonden, bij demo's en workshop, tijdens vakantiedansen en andere gelegenheden waar Los Abrazos deel van uitmaakte of die we (mee)organiseerden.


De foto's staan op facebook. Je hebt voor déze foto's een account nodig. Als je doorklikt kan facebook wél je bezoekgegevens opslaan.

 

Demo in Joachim & Anna, 23 november 2019

In augustus hadden we een demo op Slingeplein. Een aantal vrijwilligers van Joachim en Anna vonden dat zo leuk, dat ze ons vroegen om een demo te geven bij hun op het verzorgingstehuis. En zo geschiedde...!

Wat werden we goed verzorgd en wat was iedereen dankbaar dat we er waren. Het gevoel was geheel wederzijds, want wat is er mooier dan een glimlach op de gezichten van de bewoners te mogen toveren!

En lieve dansers: ik vond het top dat jullie er waren! Met zo'n grote, gezellige groep! Dank jullie wel!
 

5-jarig jubileumsfeest, 16 november 2019

Op 16 november vierden we dat Los Abrazos 5 jaar bestaat. Wat gaat de tijd toch snel. Ik weet nog goed hoe we de allereerste lesavond hadden! En wat hebben we gezellige avondjes gehad en veel dansen geleerd!

Vanavond kwamen Jan van Tiggelen, Marja Urgert en Wil Bos om workshops te geven. Beide dansen vielen goed in de smaak, waren catchy en vrolijk en zullen we op de lesavonden herhalen.
Lion, de beheerder onder wie we geboren zijn, was er ook met Lori Events om, samen met 'tante' Nel, lekkere poffertjes te maken. Heerlijk!
Yvon was de lieverd die de zaal zo mooi versierd had. Prachtig in de kleuren van Los Abrazos!
Jurgen, Coby, Sabrina en Bianca waren als vanouds de drie (nu dus vier) musketiers. Waar zouden we zijn zonder deze toppers?! Al dagen vóóraf aan het feest zijn zij al keihard bezig om de hapjes te verzorgen! We zijn daar superblij mee. Suus was er vanavond ook bij, wat natuurlijk ook hartstikke fijn was!
Gerrie en Patries durfden het weer aan om een show te geven. Wat hebben we weer gelachen om Gerrie die als een ´bejaarde dame van het lichamelijk genot´ optrad, of Patries, die als Annie van Bob en Annie de Rooy prachtig zong.
Natuurlijk hadden we ook Anneke en m´n mams die de kassa deden. Love u!!

Uiteraard wil ik vanaf hier iedereen bedanken voor deze mooie avond. Dank voor alle lieve wensen en cadeautjes. Aan de dansers die elke week trouw op de lesavonden komen± dank jullie wel dat jullie het vol houden met deze gekke dansmeester, haha. En ook bedankt voor het cadeau! Lief van jullie!

Op naar nog meer dansjaren, opdat we nog meer van dit soort feesten kunnen hebben en nog meer gezellige lesavonden!
 

Zomerfeest, 13 juli 2019

 

Koningsdansen, zaterdag 27 april 2019

 
Cd-Middag/Avond in Ierland-stijl, 6 april 2019
Vandaag is groeennnn, de kleur van...Ierland!! En de dansersss!!

Op zaterdag 6 april 2019 hadden we een leuke, gezellige dansmiddag en -avond met het thema Ierland. Iedereen was in het groen en ook de zaal was leuk versierd!
Van verre kwamen dansers om naar Ierland in het klein te gaan in Speeltuin Vreewijk de Vaan. Vanuit Den Haag, Melisant, Spijkenisse, Hoogvliet, etc. Top!
Het werd drukker dan verwacht: super leuk!! En wat leuk dat iedereen de moeite had genomen om verkleed/in kleur te komen. Heel bijzonder om terug te zien. En wat bestaan er veel verschillende kleuren groen! Zeker wel 50 tinten groen!!

We hadden echte Irish Stew, en dan bedoel ik niet alleen de dans, maar ook de enige echte Ierse Stoofpot!
Ik vond het een super gezellige topavond, lieve dansers! Superleuk dat we er met zijn allen een memorabele avond van hebben kunnen maken!

Jurgen, Sabrina en Melvin: Dank voor het draaien van de bar en het regelen van de catering, die niet alleen plaatsvindt op de avond zelf, maar ook in de dagen daarvoor! Top! De Irish Stew was heerlijk!
Dave, superfijn dat je ook hielp met de bar! Vanaf 's ochtends 9 uur aanwezig op de speeltuin, topper! Dat biertje heb je zeker verdiend!
Lieve Mam en Anneke: dank voor het draaien van de kassa!
Winie, Patricia, Sage, Tina en de rest die hierboven al genoemd is maar ook meegeholpen heeft met opruimen: thanks!
Wat een teamwork om het tot een spetterende avond te maken! Toppers!
 

Kerstfair op Stal Smeetsland, 22 december 2018

 

Demo in Verzorgingstehuis De Wilgenborgh, Rotterdam Overschie, 24 november 2018

Een aantal weken geleden werden we benaderd door Verzorgingstehuis De Wilgenborgh in Rotterdam Schiebroek om daar een demo te verzorgen. Het tehuis had in november namelijk het thema 'Country en Western'.We gingen aan de slag met het verzamelen van country liedjes en voor we het wisten hadden we genoeg om een leuke mix te maken. Uiteraard hebben we hier en daar stiekem enkele klassiekers ertussen gestopt, die officieel geen country zijn, maar waarvan we wisten dat de bewoners deze liedjes lekker mee konden zingen. Bij voorbeeld een Rock Around The Clock of Cinderella Rockefella. Erg leuk! Wat mooi was het om de bewoners een prachtige dag te bezorgen. We zagen ze lachen, meezingen en -klappen, trommelen op de tafels en duimpjes omhoog steken. Maar ook mooi was het om te zien dat sommige bewoners een melancholisch traantje wegpinkten! Het voelde zeer dankbaar en geslaagd om hier een demo te mogen geven!Lieve dansers: wat fijn dat jullie weer een 'wereldreis' ondernamen om mee te doen met deze demo. I love you guys! En Dev en Sil, superfijn dat jullie de foto's en filmpjes hebben gemaakt!

 

Vierjarig Jubileumsfeest, 10 november 2018

Wat een super gezellige avond met Los Abrazos! We vierden het vierjarig bestaan, want op 12 november is het vier jaar geleden dat we voor het eerst een dansles hadden!

Tussendoor hadden we verschillende topshows! Hartstikke leuk! Super gedaan Gerrie, Patricia en Sil 

De catering werd weer gedaan door onze vertrouwde musketiers Jurgen, Sabrina en Coby. Waar zouden we toch zijn zonder jullie! Zonder jullie geen lekkere hapjes!

En natuurlijk hadden we onze kassa juf Imma en onze invalkassajuf Anneke, die de mensen lief ontvingen in 'ons huis'. Superleuk! 

Bedankt lieve poepies voor deze avond!

En iedereen bedankt voor de gezelligheid!

Los Abrazos dansers, bedankt voor de afgelopen 4 jaar! Zonder jullie zou er geen dansen zijn! Dus we gaan vollop voor de 5 en daarna gewoon lekker de 10 jaar! Hoppa! 

 

Demo met Stal Smeetsland op Keizerswaard, Rotterdam, 29 september 2018

Stal Smeetsland had vandaag een prachtige promotiedag om een mooie prijs te winnen. Los Abrazos/Beats & Dancing waren ook uitgenodigd. We konden een demo geven, vrij dansen en we hebben ook gedanst met twee van hun paarden. Kijk eens hoe lief ze zijn!

 

Demo op de Gothic Fantasy Fair Vreewijk en Stal Smeetsland, zaterdag 23 september 2018, Rotterdam

 

Vakantiedansen woensdag 15 augustus 2018

We hadden vanavond ook een workshopje van een nieuwe dans: Liefde In de Lucht. Hieronder een filmpje van de dans.

 

Vakantiedansen woensdag 1 augustus 2018

 

Vakantiedansen woensdag 18 juli 2018

 

Cd-middag/avond, Zomerfeest en buiten dansen, 14 juli 2018

Het was flink aanpoten om op tijd klaar te zijn met de 'dansvloer'. Er waren vlak voor het begin nog kinderfeestjes in de speeltuin. Alsof het een voorbode was dat er allerlei dingen mis zouden gaan, hihi. Zo bleek er maar één geluidspeaker te werken. Alles geprobeerd, maar hij bleef weigeren. Dan maar verder met één box.

Later werden we, gelukkig netop tijd, gewaarschuwd voor de parkeerwachten. Ze liepen net de straat in. Snel omgeroepen dat iedereen die zijn auto op het gras, of op de stoep had staan, hem snel weg moest halen. En wat denk je? Hoppa, de helft van alle aanwezigen rende naar de auto. Incluis ikzelf! Even een pauzemuziekje opgezet, haha.
Gelukkig mochten we van de parkeerwachten de auto's nog weg halen. 

Verder ging alles eigenlijk heel goed. Zo gaf Anneke een superleuke workshop (Love Me Love Me). 
Iedereen was lekker gezellig met elkaar aan het babbelen, en zat knus rondom de dansvloer (welke deze keer goed bleef liggen). 
Sommigen zeiden zelfs dat het 'Scheveningen'-gevoel aanwezig was. Wat een mooi compliment! 

Na afloop hielp iedereen fijn mee met het opruimen van zijn/haar eigen stoel, en een groepje van onze dansers met alle andere spullen. Erg fijn, want anders waren we nu pas klaar. Superbedankt hiervoor!!

Ook een dikke vette dank aan Jurgen, Sabrina, Coby en Tatjana voor het regelen van de catering! Top! Zonder jullie geen lekkere hapjes.

Uiteraard ook een dikke dank aan Mam en Anneke voor het draaien van de kassa. En Anneke voor het geven van die leuke workshop! De dans viel goed in de smaak!

Ook Speeltuin Vreewijk de Vaan bedankt, voor het beschikbaar stellen van de geluidsinstallatie en alle andere spulletjes, waardoor dit een groot feest kon worden.

Als laatst, but not least, een grote dank aan alle dansers. Supergezellig!!

 

Demo bij Cultuurwerkplaats Tarwewijk, Rotterdam, 9 juni 2018

Jurgen regelde voor ons een mooie mogelijkheid om een demo te geven in Cultuurwerkplaats Tarwewijk. Binnen no time was alles geregeld en voor we het wisten stonden we op de zonovergoten binnenplaats, klaar om tussen de gezellige kraampjes onze demo uit te voeren. 

Hoewel er aanvankelijk maar een paar dansers konden komen, bleken er uiteindelijk twee keer zo veel te zijn! Super! Toppers! Love u! En naast onze demo, was het ook gewoon nog gezellig en hebben we veel gelachen!

Ik wil mijn lieve, trouwe dansers danken voor hun grootste inzet! Zonder jullie en jullie enthousiasme geen demo! 

Ook wil ik Jurgen bedanken! Zijn oplettende oog zorgde er voor dat hij deze markt op het spoor kwam.

En last but not least: Ook Cultuurwerkplaats Tarwewijk bedankt! Dank dat wij hier onze demo mochten geven! 


Demofilmpje (Lange versie)

The Freeze

Down On Your Uppers

Gangsta Walk

Sweet Hurt

Make It Shake

Pretty Flower Girl

Havana Cha

Perfect

Love You More

Champagne Promise

Hairspray

 

Dansen op Koningsdag, 27 april 2018

Yeahh!! Vandaag van 10.00 tot 15.00 hebben we er een mooi Koningsfeest van gemaakt, vol dans en gezelligheid. 
In de speeltuin was genoeg te doen, en wij hadden de hele dag de zaal om lekker in te dansen!
De hele dag hebben we een heerlijke doorloop gehad van kijkers, dansers die even kwamen kijken, dansers die wat langer bleven, en uiteraard de die-hards die van begin tot einde bleven. Hierdoor hebben we zeer veel dansen kunnen doen, en enkele dansen zelfs meerdere keren.

Aan alle dansers, Speeltuin Vreewijk de Vaan, Raymon Weg, Nel Karsten, Lion Bal, Anneke Hoekstra en Mam: DANK! Zonder jullie was dit mooie feest niet mogelijk!

De dansers willen volgend jaar weer!

 

Workshop 31 maart 2018

Thuis van een zeer geslaagde workshop! Nog nooit hebben zo veel liefhebbers zich aangemeld om de workshop te volgen! Het was supergezellig! En de dansen werden ook vlug opgepikt! Na een herhalingsronde van de dansen, hebben we de laatste 20 minuten nog even enkele verzoekjes gedaan. Top!!Dit waren de dansen die we vandaag gedaan hebben:Flying High
The Violin
Under The Sun
Ain't Misbehaving

 

Internationale Vrouwendag in Speeltuin Vreewijk de Vaan, 3 maart 2018

Op 3 maart 2018 vierde Speeltuin Vreewijk de Vaan de Internationale Vrouwendag. Zoals elk jaar was het weer heel gezellig! Hoewel het weer niet echt super was, was het gelukkig wel droog! 
Er waren leuke activiteiten te doen en mooie dingetjes te kopen! 
Wij van Los Abrazos en Beats & Dancing hadden een eigen tent om te dansen. Aan het einde van de dag hadden we ook nog eens een spetterende demo! Het was een super geslaagde dag!

 

Carnaval, 10 februari 2018

Alaaf! Ja, ja! We hebben er weer een feestje van gemaakt! Wederom hadden we weer prachtig verklede dansers die de boel weer lekker op stelten zetten. Heerlijk! Ook nu weer heerlijk genoten van alle gezelligheid!
Af en toe hadden we zelfs special effects met brandalarmen en zo. Volgende keer stemmen we deze precies af op het ritme van de muziek, zodat we ook hier op kunnen dansen! Hahaha...grapje!!Iedereen bedankt voor alle gezelligheid! Ook Anneke, Elke,Gerrie en Mam voor het helpen opbouwen en afruimen en voor het doen van de kassa.
Jurgen, Sabrina en Coby wederom bedankt voor het verzorgen van de catering. Raymon (en anderen van wie ik de naam niet weet) bedankt voor het runnen van de keuken!

 

Los Abrazos met Trend, Jaimy Taylor en andere artiesten, Hoogvliet, 19 november 2017

Trend trad weer op in Hoogvliet, de Flamingo. Erg leuk! Ze traden op naast Steff Lippelt en Jaimy Taylor En Arno Mijnten. Wij waren gevraagd om in de pauze van de zangers en zangeres plaatjes te draaien en een workshop te geven. Erg leuk!!!! 

Het was een gezellige middag, met veel zang en dans! John Smulders, John Visser, Jaimy Engelman, Arno Mijnten, Steff, Claudia vd Linden, Mimi Luurs en uiteraard ook alle aanhang van Los Abrazos, Time2Linedance en de Happyness Dancers die als support kwamen: hartstikke bedankt!! Superleuk!

 

3-Jarig Jubileumfeest, 11 november 2017 

Wat een Knetterend feest hebben we gehad! We hebben niet 1, niet 2 maar wel drie keer de polonaise gelopen! Iedereen danste en zong! Iedereen gierde van het lachen! Hoe mooi wil je een feest hebben? Superblij met alle dansers!

Bij deze wil ik graag bedanken:

Lion voor de fijne samenwerking.

Raymon en Nel voor het helpen in de keuken op de feestavonden.

Coby, Jurgen en Sabrina, voor het verzorgen van de catering op de feestavonden, maar ook voor het helpen in de keuken op de lesavonden.

Mam voor het bijhouden van de kassa.

Maar ook alle dansers van Los Abrazos, die het toch maar mooi uithouden bij deze leraar ;P Jullie zijn allemaal toppers!!

 

Halloweenparty, vrijdag 27 oktober 2017

Ook dit jaar vierden we Halloween! Gerrie had de zaal weer mooi versierd, waardoor de binnenkomst al fantastisch was. Iedereen was lekker eng verkleed waardoor de sfeer er weer goed in zat. Wat een engerds!

 

Workshop 14 oktober 2017

Op zaterdag 14 oktober hadden we weer een workshop. Het was rustiger dan de vorige twee keren, maar dat mocht de pret niet drukken. Naast de dansen Nightshift, The Queen, Picnic Polka en Swing Sweet Pussycat, hebben we ook veel gelachen!

 

Zomerafsluiting, 28 juni 2017

We hielden dit jaar een gezamenlijke afsluiting, omdat de vrijdaggroep twee weken eerder vakantie had. Hierdoor hadden ze op het einde toch nog een dansavondje zo op de valreep. Het was uiteraard weer erg magisch! Wat hebben we toch een prachtige groep, lieve, gezellige mensen!!!

 

Workshop 10 juni 2017

Deze avond hebben we een gezellige, drukke, en leerzame workshop gehad. Hier deden we de dansen:

The Rose
Chill Factor
Heaven On Earth
My Little Weekend Girl

Alle dansen waren uiteraard weer op verzoek.

 

Cd-Avond 8 april 2017

 

Internationale Vrouwendag in Speeltuin Vreewijk de Vaan, 4 maart 2017

 

Tweejarig Jubileumsfeest, 12 november 2016


Het was weer grandioos! Dit Feest met een hoofdletter F! Hoewel het minder groot werd gevierd dan vorig jaar, was het niet minder gezellig! Kijk eens naar de lachende gezichten op de foto's. Dat zegt toch genoeg! Op naar de 3 jaar!

Dank aan Jurgen, Coby en Sabrina voor de catering weer. Zonder jullie hadden we dit waarschijnlijk niet! Toppers!

Dank aan mama voor weer een jaar Los Abrazos en alle steun en toeverlaat die we hierbij krijgen.

Dank aan Lion, Nel, Jurgen, Coby en alle andere vrijwilligers die ons helpen bij de lesavonden en de feestavonden. Super!!

Ook bedankt weer voor de vele foto's en filmpjes die gemaakt zijn. Altijd leuk om te bewaren voor later en het nog eens terug te kijken! 

De foto's hieronder zijn alleen te zien als je ingelogd bent bij facebook. Dank aan Jurgen voor deze mooie foto's.

 

Halloweenfeest, vrijdag 28 oktober 2016

Wat was het een super gezellig en geslaagd Halloween!!! De zaal was supermooi aangekleed en alle dansers idem dito!! Iedereen zag en op zijn griezeligst uit wat de sfeer er nog mooier op maakte!

Graag wil ik bedanken: Gerrie en Desire voor de sfeeropbouw. Jurgen, Coby, Sabrina en Corinthe voor de catering. Mam voor de kassa en alle support op de lesavonden. Speeltuin Vreewijk de Vaan voor de locatie en natuurlijk alle gasten, omdat jullie zo mooi verkleed waren en het gezellig maakten!

Bedankt voor degenen die van die mooie, leuke, gezellige, griezelige foto's en/of filmpjes hebben gemaakt en alvast hebben geüpload: Erica, Desire, Emma, Ira, Jurgen en Ciska. Excuus als ik iemand vergeten ben. Het waren er zoveel (superrrr!!) Ik heb geprobeerd alles te delen 

Bovendien voor de Los Abrazos dansers: Superbedankt voor het cadeau en dat ik eens lekker mocht rammen met een stok.

De onderste foto verwijst door naar de foto's die door Jurgen gemaakt zijn. Nogmaals dank hiervoor! 

 

BBQ Fiesta, 29 juli 2016

Een jaar geleden hadden verschillende dansers al het idee om een bbq te organiseren en hierbij ook aan dansen te doen. Nu werd dit idee werkelijkheid en het was zeer gezellig. De middag begon rustig maar al snel druppelden de dansers naar binnen. We hebben lekker kunnen eten en dansen!! Het leek een beetje alsof we lekker op de camping zaten. Een mooie vakantiesfeer!

 

Cd-Avond, 2 april 2016

Wat was het weer een gezellige avond. Heel veel gelachen en gedanst! Van verre kwamen hele groepen mensen om te dansen en lol te maken! Een feest! Het was superleuk dat jullie kwamen (van ver én dichtbij)!

Graag wil ik bedanken voor de catering: Jurgen, Coby, Sabrina en natuurlijk mijn moeder. 

Ook Gerrie bedankt, voor de geweldige sfeeropbouw.

Iedereen die filmpjes heeft gemaakt, of foto's: ook bedankt! Heel leuk!

En Lion, Nel, en alle andere vrijwilligers bedankt voor het mogelijk maken van deze avond!

 

Deze filmpjes zijn gemaakt door NoSon. Heel erg leuk om te zien. Bedankt NoSon!

 

Internationale Vrouwendag in Speeltuin Vreewijk de Vaan, 5 maart 2016

 

Eenjarig jubileumsfeest Los Abrazos Linedance, 7 november 2015

Op 12 november is het alweer een jaar geleden dat Los Abrazos voor het eerst een lesavond had! Om dit te vieren organiseerden we een gezellige feestavond om het éénjarig bestaan te vieren. En gevierd hebben we zeker!!!
Wat een feestelijke avond was het, zeg! Iedereen was vrolijk, iedereen lachte, gierde en brulde! Bijna zes uur lang werd er gedanst!
Bijna? Ja, want tussendoor was er ook nog ruimte voor bijvoorbeeld een lekkere Tom Poes met het logo van de club erop. Mmmm, heerlijk, die kleurstoffen!!
Verder hebben we ook nog even de tijd genomen om de vrijwilligers van de speeltuin te bedanken en natuurlijk ook de drie musketiers die nu eens een koekje van eigen deeg kregen en voordat ze mij konden verrassen, zelf verrast werden! Hihih, got ya!! Uiteraard pakten ze mij weer, met behulp van alle dansers van Los Abrazos en m’n familie, net zo hard weer terug en boden ze me een weekendje weg aan!! Oh, en natuurlijk ook elleboog- en kniebeschermers, haha!
Daarna werd mijn moeder ook nog bedankt, omdat Los Abrazos zonder haar veel minder leuk zou zijn! En moeilijker!
Ik wil graag alle aanwezigen bedanken voor jullie reusachtige gezelligheid en de presentjes! Dank aan de vrijwilligers voor hun inzet en dank aan de drie Musketiers voor de Catering!! Dank aan Jurgen voor het maken van veel van deze foto's! 
En natuurlijk ook alle dansers die het afgelopen jaar zo leuk, mooi en dierbaar hebben gemaakt. Met zulke enthousiaste dansers blijven we nog jaren door gaan!!

 

Vakantiedansen, 28 augustus 2015

 

Cd-Avond, 22 augustus 2015

 

Vakantiedansen, 14 augustus 2015

Vandaag was de eerste keer in de geschiedenis van de groep, dat we vakantiedansen hadden. Vergelijkbaar met een cd-avond, werd vanavond gedanst op verzoekjes. Aangename verrassing: we konden een uur langer door gaan!!

Het was gezellig druk en hebben lekker kunnen dansen. Dank voor jullie aanvragen. We hebben een enkele dans niet kunnen draaien in verband met de tijd, maar dat waren er maar een paar. De meeste verzoekjes hebben we wél kunnen draaien :)

 

Eerste Cd-Avond (ooit) van Los Abrazos, 20 juni 2015

OMG!! Wat is er gisteravond allemaal gebeurd? Een supervette eerste CD avond met Los Abrazos gehad. Wat een feest! De adrenaline giert nu nog door m'n lijf!

Ik wil iedereen van Los Abrazos bedanken voor de prachtige cadeaus; dat mooie spandoek, dat meteen onze groepsvlag is geworden, omdat ie gewoon vet veel mooier is dan die ik al had. Bedankt voor de cadeaubon; hier zal ik inderdaad een headset van gaan kopen. Kan ik weer lekker met mijn armen zwaaien. Heb toevallig gisteravond geleerd dat je, door je handen te gebruiken, je een betere bodyroll kunt maken. Dus die headset komt er!! En bedankt voor de Fristi!! Heerlijk. Als ik nu nog geen overdosis krijg, dan weet ik het ook niet meer XD....

Alle aanwezigen, hartelijk dank voor jullie fantastische gezelligheid, want laten we eerlijk zijn: als jullie er niet waren en niet enthousiast de leuke, mooie, vele dansen hadden aangevraagd, was het maar aan saaie boel...

Maar last but not least.. Zonder de drie musketiers (van de geweldige Catering; leuk dat zij er van de aanwezigen ook complimentjes op krijgen), de vrijwilligers van de Speeltuin (opbouw en bar), Lion (opbouw en bar), Gerrie van de sfeeropbouw, Arie en Jurgen(foto's en filmpjes), Claudia en natuurlijk mijn moeder (beiden opbouw en kassa), had dit nooit voor elkaar gekomen, dus duizend maal dank aan jullie. Jullie zijn geweldig!!

 

Trend en Los Abrazos Linedance in de Flamingo (Hoogvliet), 29 maart 2015

Trend zou gaan spelen in de Flamingo en Los Abrazos mocht de pauze muziek vezorgen. Voor de club een hoogtepunt, want het was de eerste keer dat het mee deed in de organisatie van een 'festival'

 

Internationale Vrouwendag in Speeltuin Vreewijk de Vaan, 7 maart 2015

Hier gaven we onze eerste workshop en demo!