Op deze pagina staan de foto's en filmpjes die niet onder de categorieën lesavond, workshop, demo en vrije dansavond vallen. Het gaat hier om bijvoorbeeld grappige foto's, promotiefilmpjes, e.d. maar wél van Los Abrazos.


De foto's staan op facebook. Je hebt voor déze foto's een account nodig. Als je doorklikt kan facebook wél je bezoekgegevens opslaan.

 

Uit eten bij de Beren, 29 juni 2019

 

Kerstgroet 2017

 

Los Abrazos Kids, 9 februari 2016

 

Kerstafsluiting 2015

 

Laatste keer dansen voor de eerste groep Los Abrazos Kids, 8 december 2015

 

Los Abrazos Kids, 1 december 2015

 

Los Abrazos Kids, 3 november 2015

 

Lesgeven bij de Spijkecity Country Dancers, 6 oktober 2015

Op 6 oktober 2015 heeft Los Abrazos les gegeven bij de Spijkecity Country Dancers. Cokkie was namelijk op vakantie en had gevraagd om dit een keertje te doen. Omdat het op de cd-avond altijd heel gezellig is, heb ik meteen 'ja!' gezegd. Het was een gezellige avond waar we ook nog een nieuwe dans hebben geleerd: Tell Her. Hij werd goed ontvangen door de dansers!

 

Los Abrazos groeit uit zijn jasje en moet naar een grotere zaal verhuizen.

 

Kerst 2014

 

Fijne pakjesavond, 5 december 2014

 

We zijn begonnen met één leslocatie. Daarna zijn we uitgebreid met twee nieuwe leslocaties. Dit is te zien in het filmpje. Inmiddels hebben we één leslocatie maar nog wel twee avonden. In combinatie met werk was het teveel om zoveel leslocaties bij te houden.

 

De naam van de website was in het verleden wat langer. Dit is korter gemaakt door van een gratis website naar een betaalde website te gaan. Hierdoor was er meer mogelijk om achter de schermen aan de website te werken. Het filmpje laat zien wat de korte naam is geworden.

 

Hieronder staat een aantal promotiefilmpjes die gemaakt zijn in de aanloop van de eerste lesavond voor Los Abrazos.