Op deze pagina staan de foto's en filmpjes die gemaakt zijn op de woensdagavond.

De foto's staan op facebook. Je hebt voor déze foto's een account nodig. Als je doorklikt kan facebook wél je bezoekgegevens opslaan.

 

Bij ons is elke avond wel een feestje. En soms is het een GROOT feestje. Dit filmpje laat dat goed zien! Ja, bij ons kun je lekker gek doen, hihi!

Dank aan Patricia voor het maken van dit filmpje!

 

Zomerafsluiting 27 juni 2018

Het is ongelooflijk hoe snel de tijd gaat! Ook op de woensdag hebben we nu zomervakantie (op de drie vakantiedansavonden na). Wat was de afsluiting weer supergezellig! Iedereen had lekker eten meegenomen (en veel!!). Er werden vollop dansen aangevraagd en er werd hard gelachen van alle plezier. Lieve dansers, ht was weer een topseizoen met jullie! Zonder jullie geen leuke dansavonden! Dus op naar het volgende seizoen!! n geniet van de zomervakantie!!

Lesavond 11 oktober 2017

In het geheim hadden de dansers een cadeautje voor me geregeld vanwege m'n verjaardag. Superlief! Love you all my dancers!!

Lesavond 7 oktober 2015, Verjaardag van Lars

Vandaag was de eerste keer dat we op woensdag twee dansrondes hadden: Ronde 1 voor de beginners en ronde 2 voor de halfgevorderden. Daarnaast was Lars jarig en dat heeft hij geweten ook. De drie musketiers dosten hem uit als een 'horny' burgemeester, of Dancing Devil. Maar zij zorgden, samen met alle dansers, voor een prachtige headset!! 
Nu kan Lars nog meer wiebelen en de handjes in de lucht gooien, zonder dat er ineens een microfoon door de lucht vliegt!
Lieve musketiers en dansers: hartstikke bedankt voor dit verjaardagsfeest!! Jullie zijn in één woord: super!!